Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist

Voor wie is Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist ontworpen?

Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist wordt aanbevolen voor degenen wiens haar kroezig, verzwakt en dof is. Om nog betere resultaten te krijgen, gebruik je andere producten uit de familie van Bamboo Smooth, zoals Alterna Bamboo Kendi Pure Treatment Oil.

Hoe werkt Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist?

Je kunt het op beide manieren gebruiken, als heropbouwende behandeling en als haarstylingproduct. Het product beschermt het haar tegen hoge temperaturen, vermindert kroezing, levert glans en helpt de kleur van geverfd haar langer behouden. Bovendien voedt en versterkt Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist, regenereert het gespleten puntjes en houdt het vocht vast. Daarbij beschermt het product tegen uv-straling, verzacht het lokken, wordt het vrijwel direct opgenomen na het aanbrengen en begint het daadwerkelijk direct te werken.

Wat zit er verborgen in Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist?

Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist heeft bamboe-olie in de samenstelling. De stof staat bekend om het gehalte van essentiële vetzuren, namelijk omega-3, omega-6 en omega-9. Bovendien kun je er ook natuurlijke antioxidanten in vinden. Bamboe-olie zorgt voor het haar van binnen en van buiten.

Hoe breng je Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist aan?

Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist zit in een flesje met pompdispenser. Zo’n applicator vergemakkelijkt de applicatie van het product. Je kunt de haarolie gebruiken voor het stylen van het haar of elke dag als regeneratieve behandeling. Spray de cosmetica op droog of vochtig haar en geef het wat tijd om te worden opgenomen.

Daarna style je je haar op de gewone manier.

Waar koop je Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist en hoeveel kost het?

Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist is alleen beschikbaar in winkels met haarproducten of op het internet. Helaas is de haarolie moeilijk verkrijgbaar. Een enkel flesje bevat 125 ml olie. De prijs van Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist is nogal hoog.

Voordelen:

  • lichte mistformule
  • verzacht en levert glans aan lokken
  • gaat kroezing en staticiteit tegen
  • bevat bamboe-olie dat antioxidanten overdraagt
  • snelle en gemakkelijke applicatie
  • grote inhoud; 125 ml

Nadelen:

  • alleen aanbevolen voor kroezig haar
  • je moet andere producten gebruiken uit dezelfde familie om te zorgen voor het haar op een complexe manier
  • hoge prijs voor een product dat slechts één olie bevat

Onze rating