Dove Pure Care Dry Oil

Voor wie is Dove Pure Care Dry Oil Hair Oil ontworpen?

Dove Pure Care Dry Oil Hair Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes. Het kan worden gebruikt door meiden met dun haar en degenen met dikke lokken. Bovendien werkt het net zo effectief op stijl, krullend en golvend haar. Als je een behandeling wilt matchen met een haartype in het bijzonder, kun je beter een ander product van Dove kiezen

Hoe werkt Dove Pure Care Dry Oil Hair Oil?

Dove Pure Care Dry Oil voedt diep, verzacht en maakt de lokken glad. Het beschermt het haar tegen uv-straling, schadelijke externe stoffen en te vaak drogen. De olie wordt bijna zodra het wordt aangebracht opgenomen. Het grote voordeel van het product is dat het het haar niet bezwaart dankzij de uiterst lichte consistentie. Verder maakt Dove Pure Care Dry Oil het haar flexibel, gevoed en beschermd. Het vermindert kroezing en staticiteit, verzacht het oppervlak van de lokken en vergemakkelijkt haarstylen.

Wat zit er verborgen in Dove Pure Care Dry Oil Hair Oil?

Dove Pure Care Dry Oil bevat macadamianootolie. De stof staat bekend door de snelle absorptie, het laar geen vettig laagje achter en bezwaart het haar niet. Macadamia-olie hydrateert, versterkt en voorkomt overmatig haaruitval. Bovendien versnelt het de droogtijd en helpt het bij het kammen.

Het product beschermt het haar ook tijdens de verfprocedure.

Hoe breng je Dove Pure Care Dry Oilaan?

Dove Pure Care Dry Oil wordt verkocht in een flesje met een pompdispenser. Zo’n applicator vergemakkelijkt het gebruik van het product. Hoe breng je de haarolie aan? Neem drie of vier pompjes van het product, verwarm dit in de palmen van je handen en verspreid het vanaf de middenlengte naar beneden, waarbij je de haarpuntjes bereikt. Breng Dove Pure Care Dry Oil 30 minuten voor het gebruik van shampoo aan. Daarna was je het haar grondig. Wanneer jouw haar weer droog is, wrijf je een paar druppels van de olie in de haarpuntjes. Om de werking van jouw favoriete haarmasker of conditioner te verbeteren, meng je het product met een paar druppels Dove Pure Care Dry Oil.

Waar koop je Dove Pure Care Dry Oil en hoeveel kost het?

Een enkele verpakking Dove Pure Care Dry Oil bevat 100 ml van het product. De prijs van de cosmetica is erg laag, wat misschien wel wat zegt over de kwaliteit en ingrediënten van het product. Waar kun je het product kopen? Het is beschikbaar bij alle drogisterijen en gemakswinkels.

Voordelen:

  • zorgt voor fijn en dik haar en licht en donker haar
  • voedt, verzacht en geeft glans
  • beschermt tegen uv-straling
  • verschillende manieren van aanbrengen mogelijk
  • gemakkelijk toegankelijk
  • relatief goedkoop

Nadelen:

  • de lage prijs weerspiegelt een lage kwaliteit van het product en de ingrediënten
  • als je op een complexe manier voor je haar wilt zorgen, moet je andere cosmetica gebruiken van hetzelfde merk
  • je moet lang wachten om de uitkomsten op te merken
  • lage efficiëtie

Onze rating