Goldwell Elixir versatile oil treatment

Voor wie is Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment Haarolie ontworpen?

Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment haarolie wordt aanbevolen aan iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Het product zorgt voor haar dat geen glans heeft, normaal is, met de neiging tot kroezing of staticiteit, met highlights en geverfd en droog en beschadigd.

Probeer het eens en je zult geen spijt krijgen van je besluit.

Hoe werkt Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment?

Deze haarolie verzacht, levert glans en verzacht de lokken. Het maakt kammen gemakkelijker omdat het het haar disciplineert. Bovendien beschermt Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment het haar tegen mechanische schade, zoals onjuist borstelen, te vaak drogen of verven. Het gaat kroezing en staticiteit van de lokken tegen. Verder beschermt het product de natuurlijke kleur van het haar tijdens het verven en zonnebaden. Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment versterkt de haarzakjes, vertraagt haaruitval en gaat vroegtijdige verouderingsprocessen tegen.

Wat zit er verborgen in Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment?

Een mix van arganolie en tamanu-olie zijn de belangrijkste verwennende ingrediënten van Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment. Het eerste ingrediënt heeft anti-zuurstofinbrengende eigenschappen en helpt om het haar zijn gezonde uitstraling terug te geven. Bovendien is arganolie perfect voor het geven van glans en hydrateren van de lokken. Ook zorgt het voor de hoofdhuid, elimineert het roos en verlicht het irritaties. Tamanu-olie houdt vocht vast in de binnenste laag van het haar, werkt antibacterieel en verzachtend.

Hoe breng je Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment aan?

De cosmetica kan worden aangebracht op ofwel droog of vochtig haar. Gebruik gewoon een kleine hoeveelheid van de haarolie om het aan te brengen op de lokken door het precies in te wrijven. Vervolgens droog je het haar met een föhn of laat je het in de lucht drogen. De verpakking waar de olie in zit heeft een pompdispenser wat het gebruik van de haarolie vergemakkelijkt.

Waar koop je Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment en wat kost het?

Je kunt Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment kopen op het internet en in grote winkels met professionele haarproducten in hun aanbod. Een verpakking bevat 100 ml van de haarolie. Als cosmetica met arganolie kost het weinig. Zijn de ingrediënten van hoge kwaliteit?

Voordelen:

  • zorgt voor alle haartypes
  • vergemakkelijkt kammen en disciplineert het haar
  • bevat arganolie en tamanu-olie
  • mooie kleur en aangename geur
  • gemakkelijke applicatie

Nadelen:

  • moeilijk verkrijgbaar
  • relatief lage prijs voor een cosmetica met arganolie
  • het kan het haar bezwaren en de wortels vettig maken
  • dikke en zware consistentie

Onze rating