John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir

Voor wie is John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Haarolie ontworpen?

John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir wordt aanbevolen voor fijn, zwak en licht haar. Helaas is het product niet geschikt om te zorgen voor dik en donker haar. Echter, als je een blonde dame bent, probeer deze cosmetica dan.

Hoe werkt John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Haarolie?

De werking van John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir kan worden omschreven als haarversterkend, regeneratief en voedend. Het maakt de lokken glad en zorgt voor minder staticiteit. Verder beschermt het product het haar tegen zonnestraling, extreme temperaturen en schadelijke stoffen die aanwezig zijn in sommige cosmetica. Daarnaast heeft John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir anti-zuurstofinbrengende kenmerken, vertraagt het uitvallen van het haar en versterkt de haarzakjes.

Wat zit er verborgen in John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Haarolie?

De cosmetica bevat twee zeer waardevolle stoffen. De eerste, arganolie, is rijk aan vitamine E, ook bekend als de vitamine van de jeugd. Het zorgt ervoor dat het haar er mooi en jong uitziet, reduceert vrije radicalen en voegt glans toe aan de lokken. De tweede stof, zonnebloemzaadolie, verzacht en hydrateert het haar.

Bovendien is deze stof verantwoordelijk voor het creëren van een beschermlaag op het haar.

Hoe breng je John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Haarolie aan?

Je kunt het product zo vaak als je nodig hebt of wilt aanbrengen. Breng John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir aan op droge of vochtige lokken. Wrijf de cosmetica precies in het haar en droog het daarna en style het zoals je wilt. Onthoud dat je een paar druppels moet aanbrengen van het product, niet meer. Anders kan jouw huid vettig worden.

Waar koop je John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir en hoeveel kost het?

Een flesje bevat 100 ml John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir. De prijs van het product, wat is ontworpen voor slechts één haartype, is nogal hoog. Verder is het nogal moeilijk om het product te vinden in de reguliere drogisterij. Aan de andere kant is het gemakkelijk om de haarolie op het internet te kopen.

Voordelen:

  • het beschermt de natuurlijke kleur van het haar
  • het versterkt, voedt en hydrateert
  • bevat arganolie en zonnebloemzaadolie
  • gemakkelijke applicatie

Nadelen:

  • alleen aanbevolen voor blonde vrouwen
  • moeilijk te krijgen
  • hoge prijs
  • kan hoofdhuid en haar vettig maken

Onze rating