Kerastase Elixir Ultime

Voor wie is Kerastase Elixir Ultime ontworpen?

Kerastase Elixir Ultime haarolie wordt aanbevolen voor alle haartypes. Ongeacht of je nu dunne of dikke en sterke lokken hebt, deze cosmetica is voor jou gemaakt. Verder kan zowel krullend en stijl haar worden verwend met de olie. Onderga de behandeling met Kerastase Elixir Ultime ook wanneer je vaak je haar verft of lichter maakt.

Tot slot zal deze olie ook prima werken voor het werken met dik en dens haar.

Hoe werkt Kerastase Elixir Ultime Hair Oil?

Kerastase Elixir Ultime olie biedt een viervoudige werking: het levert voedende stoffen,beschermt tegen schadelijke stoffen en averechtse weersomstandigheden, versterkt de haarzakjes en maakt het haar glanzend. Tijdens de behandeling met Kerastase Elixir Ultime, wordt het haar zacht voor aanraking, glad en makkelijk te beheren. Lokken zullen niet langer aangetast worden door kroezing of staticiteit. Verder verbetert de olie de kambaarheid en het maken van kapsels.

Wat zit er verborgen in Kerastase Elixir Ultime Haarolie?

Kerastase Elixir Ultime olie bevat vier plantaardige oliën, namelijk maïsolie, arganolie, pracaxi- en camelia-olie. Deze stoffen zijn geëxtraheerd op een ecovriendelijke manier en zitten vol vitamines en mineralen. Ze fungeren op een gunstige manier om de conditie van hoofdhuid en haar te verbeteren. Elk van de oliën heeft een positieve werking en wanneer samen gecombineerd, maak je de technologie genaamd Oleo-Complex.

Hoe breng je Kerastase Elixir Ultime Haarolie aan?

Kerastase Elixir Ultime olie zit in een flesje met een pompdispenser. Je kunt de cosmetica gebruiken om je kapsel te stylen, als glans-leverende preparatie of als product voor dagelijkse haarverzorging. Als je een kapsel wilt stylen, breng dan Kerastase Elixir Ultime aan op vochtig haar en volg dat op met kammen. Als je extra glans wilt toevoegen aan je lokken, breng dan een kleine dosis van het product aan op reeds gestylede lokken. Wist je dat Kerastase Elixir Ultime kan worden geïntroduceerd aan de dagelijkse haarverzorging? Het enige wat je moet doen is een of twee pompjes van het product aanbrengen op de lengte van het haar. Hierdoor zul je de lokken zacht en goed gevoed maken.

Waar koop je Kerastase Elixir Ultime en hoeveel kost het?

Kerastase Elixir Ultime is beschikbaar in elke drogisterij en winkel die professionele haarproducten verkoopt. Het is eigenlijk de moeite waard om de olie te zoeken op het internet, omdat het makkelijk is om kortingen tegen te komen. De waarheid is dat 125 ml van het product vrij veel kost. Is Kerastase Elixir Ultime de prijs waard? Bekijk het zelf!

Voordelen:

  • aanbevolen voor alle haartypes
  • beschermt en versterkt haar
  • maakt glad en levert glans aan de lokken
  • voorziet van voeding
  • beperkt kroezing en staticiteit
  • bevat de volgende oliën: maïs, argan, pracaxi en camelia
  • helpt met het maken van kapsels
  • gemakkelijk toegankelijk

Nadelen:

  • te hoge prijs voor de hoeveelheid in het flesje

 

Onze rating