L’Oreal Mythic Oil

Voor wie is L’Oreal Mythic Oil ontworpen?

L’Oreal Mythic Oil haarolie is ontworpen om alle haartypes te behandelen. Je kunt het gebruiken ongeacht de dikte, lengte, porositeit en kleur van je lokken. De cosmetica zal zorgen voor elk kapsel van ons. Zeker, je zult tevreden zijn en verrast met de effecten die L’Oreal Mythic Oil levert.

Hoe werkt L’Oreal Mythic Oil Hair Oil?

L’Oreal Mythic Oil voedt, hydrateert en disciplineert haar. Verder gaat de cosmetica kroezing en staticiteit tegen, vergemakkelijkt het stylen, verkort het de droogtijd en maakt het het haar kambaar. Dankzij voedende stoffen kan het product ook de lokken regenereren en versterken terwijl het haaruitval tegengaat.

Daarbij neutraliseert het vrije radicalen, vertraagt het verouderingsprocessen en gaat het vroegtijdig grijs worden tegen.

Wat zit er verborgen in L’Oreal Mythic Oil Hair Oil?

L’Oreal Mythic Oil bevat twee plantaardige stoffen: avocado-olie en druivenpitolie. Het eerste ingrediënt is rijk aan zeven vitamines evenals meerdere mineralen (kalium, manganees en silicium). De cosmetica voedt het haar en de hoofdhuid diep, houdt het vocht op het juiste peil en bouwt beschadigde lokken opnieuw. Indien ingewreven in de hoofdhuid, versterkt de avocado-olie de follikels en haarzakjes en stopt het haaruitval. Als het gaat om druivenpitolie – dat heeft antioxidantenwerking vanwege de vitamine E erin. De stof is verantwoordelijk voor het herstellen van een jonge en gezonde uitstraling van jouw haar.

Hoe breng je L’Oreal Mythic Oil Hair Oil aan?

De houder van L’Oreal Mythic Oil heeft een pompdispenser, welke elke applicatie vergemakkelijkt. Hoe gebruik je het product? Breng het aan op droge lokken om ze glad te maken en staticiteit tegen te gaan. Je kunt L’Oreal Mythic Oil ook direct voor het stylen van je kapsel aanbrengen. Hierdoor zullen jouw lokken mooi glanzen.

Waar koop je L’Oreal Mythic Oil en wat kost het?

Je kunt L’Oreal Mythic Oil in elke drogisterij kopen, bij elke cosmeticawinkel en uiteraard op het internet. Onthoud dat je naar de webpagina van de fabrikant gaat om andere producten van L’Oreal Mythic Oil te bekijken die behoren tot dezelfde familie van de cosmetica. Misschien vind je een artikel dat beter bij jouw haarbehoeften past. Gelukkig zul je niet veel betalen voor een flesje van 100 milliliter van de olie.

Voordelen:

  • disciplineert het haar
  • regenereert en voedt de lokken
  • neutraliseert vrije radicalen
  • gaat vroegtijdig grijs worden van het haar tegen
  • bevat avocado-olie en druivenpitolie
  • gemakkelijke en snelle applicatie

Nadelen:

  • weinig efficiënt
  • je kunt het vervangen met andere haaroliën uit dezelfde familie en je zult hetzelfde effect krijgen

 

Onze rating