Davines OI Oil

Voor wie is Davines OI Oil ontworpen?

Davines OI Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes. Het zorgt voor zowel dunne als dikke lokken. Ook zorgt het voor recht en krullend, natuurlijk en geverfd, verzwakt of versterkte lokken.

Als je echt een mooi kapsel wilt, geef dan Davines OI Oil een kans.

Hoe werkt Davines OI Oil?

Davines OI Oil werkt net zo effectief vanuit de binnenkant als vanuit de buitenkant van het haar. Het levert gladheid en een natuurlijke glans aan de lokken. Het product herstelt haar dat is beschadigd door een hoge temperatuur, schadelijke stoffen en grof kammen. Verder gaat het product klitten tegen. Het maakt het kammen gemakkelijker en versnelt de droogtijd. Het werkt anti-kroes en anti-statisch. Davines OI Oil bevat natuurlijke antioxidanten en daarom gaat het vrije radicalen tegen.

Wat zit er verborgen in Davines OI Oil?

Davines OI Oil bevat een mix van twee siliconen en roucou-olie. Siliconen zijn voor de bescherming van lokken tegen schadelijke stoffen uit de externe omgeving, hoge temperaturen en mechanische en chemische schade. Roucou-olie heeft op zijn beurt anti-zuurstofinbrengende en gladmakende werking. Het beschermt tegen uv-straling, gaat vroegtijdig grijs worden tegen en heeft antibacteriële eigenschappen.

Hoe breng je Davines OI Oil aan?

Davines OI Oil zit in een doorzichtig flesje met pompdispenser. Slechts twee of drie dosissen zijn genoeg om het haar te verfraaien en veoden. Breng de olie aan op vochtig haar; vergeet de haarpuntjes niet. Als je graag glanzende lokken wilt, breng de cosmetica dan aan op schoon en droog haar.

Waar koop je Davines OI Oil en hoeveel kost het?

Een enkele verpakking bevat 135 ml van het product. Je kunt Davines OI Oil kopen op het internet en in grotere winkels met professionele haarproducten. Sommige professionele haarsalons zullen de olie ook in hun aanbod hebben. Als het gaat om de prijs van Davines OI Oil, wordt deze beschouwd als nogal hoog. Desondanks, als je mooi haar wilt, moet je de cosmetica zeker eens proberen.

Voordelen:

  • beïnvloedt het haar van binnen en van buiten
  • gaat klitten tegen
  • beschermt tegen uv-straling
  • transparante verpakking; je kunt gemakkelijk je gebruik van het product bijhouden
  • goede inhoud; 135 ml

Nadelen:

  • moeilijk verkrijgbaar
  • bevat slechts één olie
  • sommige mensen houden niet van de siliconen in de samenstelling

 

Onze rating