Nanoil Haarolie

Nanoil haarolieVoor wie is Nanoil haarolie ontworpen?

Nanoil Haarolie is aanbevolen voor alle mensen, ongeacht de haarporositeit, leeftijd en zelfs het geslacht. Hoe is het mogelijk? Er zijn drie versies van de cosmetica gemaakt, voor haar dat een lage, medium en hoge porositeit heeft. Dankzij de stoffen die zijn gekozen op basis van de haarbehoeften, zul je op een professionele manier voor de hoofdhuid zorgen. Probeer het eens!

Hoe werkt Nanoil, Haarolie?

Nanoil haarolie beïnvloedt de hoofdhuid en lokken. De werking en kenmerken zijn afhankelijk van het type product dat we kiezen. Ter verduidelijking, de olie die is ontworpen voor laag poreus haar vergemakkelijkt styling, verbetert de kambaarheid en helpt met föhnen. Het lift het haar vanaf de wortels, wat het kapsel zichtbaar dikker maakt. Daarnaast reguleert het product de talgproductie door een vettige hoofdhuid te voorkomen. De olie die is aanbevolen voor medium porositeit haar regenereert gespleten puntjes, geeft het haar glans en verzacht kroezige lokken. Het voedt de haarzakjes, wat haaruitval en broosheid tegengaat. De hoofdhuid herstelt zijn natuurlijke pH-waarde, terwijl de olie vocht geeft aan uitgedroogde haarpuntjes en de hoofdhuid in goede conditie houdt. De olie die is gemaakt voor de behandeling van hoog poreus haar voedt en hydrateert beschadigde lokken, geeft glans en verzacht lokken onder invloed van staticiteit.

Verder voorziet het het haar van bescherming tegen de schadelijke en omgevingsfactoren, reinigingsmiddelen en onjuist kammen.

Wat zit er verborgen in Nanoil, haarolie?

Nanoil haarolie bevat plantaardige oliën, vitamines, zonnebrand en stoffen die verantwoordelijk zijn voor de verbetering van de uitstraling van lokken en de groei versnellen; het haar wordt langer en dikker. De samenstelling van elke uitvoering is anders. Ze zijn op zo’n manier samengesteld om van invloed te zijn op haar en hoofdhuid. De oliën, ongeacht hun doel (of het nu is voor de behandeling van laag, medium of hoog poreus haar) zullen afrekenen met de verschillende problemen in de hoofdhuid. Dankzij Nanoil zullen jouw lokken goed geconditioneerd, versterkt en geregenereerd worden.

Hoe breng je Nanoil haarolie aan?

Het flesje Nanoil haarolie komt met een pompje. Zo’n applicator maakt het gebruik van het product gemakkelijker, omdat het de dagelijkse applicatie van de olie vergemakkelijkt. Doe Nanoil op (handdoek)droog haar, op de gehele lengte of alleen de puntjes. De cosmetica kan direct na het haar wassen of drogen worden gebruikt. Nanoil is ook goed voor mannelijk gezichtshaar.

Waar koop je Nanoil haarolie en hoeveel kost het?

Je kunt Nanoil haarolie op de webpagina van de fabrikant bestellen. Wat betreft de cosmetica die zich richt op het behandelen van een bepaald haartype en die tal van natuurlijke stoffen bevat, zul je een toepasselijke hoeveelheid geld betalen.

Voordelen:

 • regenereert beschadigd haar
 • hydrateert de hoofdhuid
 • herbouwt gespleten puntjes
 • maakt glad, levert glans en voedt lokken
 • gaat kroezing en staticiteit tegen
 • kan worden aangebracht op vochtig en droog haar
 • het flesje heeft een grote inhoud
 • de olie is gemakkelijk toegankelijk
 • bevat tal van natuurlijke stoffen
 • de eerste effecten worden na een maand zichtbaar

Nadelen:

 • het grote flesje past neit echt in een vakantiekoffer

Onze rating

meer informatie: nanoil.nl