Kemon Bellessere

Voor wie is Kemon Bellessere Haarolie bestemd?

Kemon Bellessere wordt aanbevolen voor het behandelen van alle haartypes. Natuurlijke stoffen zorgen voor de lokken en hoofdhuid. De haarolie heeft een zeer delicatie en sensuele geur die de hele dag bij je blijft.

Hoe werkt Kemon Bellessere?

Kemon Bellessere heeft een voedende, regenererende en beschermende werking. De lichte consistentie penetreert direct diep in alle haarlagen, bezwaart de lokken niet en laat geen vettig laagje achter. Verder versterkt het de haarzakjes, vertraagt het haaruitval en grijs worden. Daarnaast heeft Kemon Bellessere ook een hydraterende werking omdat het het haar flexibel maakt. Als gevolg worden de lokken gemakkelijk te kammen en stylen.

Tijdens de behandeling wordt het haar glanzend en zijdezacht.

Wat zit er in Kemon Bellessere?

De haarolie bevat twee kostbare ingrediënten. Arganolie is rijk aan vitamine E en omega-6-zuren. Het beschermt haar en hoofdhuid tegen vrije radicalen en schadelijke stoffen uit de externe omgeving. Lijnzaadolie beschermt, hydrateert en levert glans aan lokken.

Hoe breng je Kemon Bellessere aan?

Kemon Bellessere kan worden gebruikt op een dagelijkse basis of na het drogen en stijlen van de lokken. Een kleine hoeveelheid van de cosmetica is genoeg om het haar te voeden en voor de hoofdhuid te zorgen. Warm twee of driep pompjes olie op in de palmen van je handen en wrijf het product in in de lokken, beginnend vanaf de haarpuntjes. Na een paar uur was je de cosmetica met een milde shampoo. Style het haar zoals gewoonlijk.

Waar koop je Kemon Bellessere en wat kost het?

Kemon Bellessere haarolie is beschikbaar in twee uitvoeringen: 50 ml en 125 ml. Je kunt het kopen in professionele winkels met haarproducten en bij grotere drogisterijen. Je kunt het product ook op het internet vinden.

Voordelen:

  • beschermt, regenereert en voedt
  • hydrateert en levert glans
  • bevat arganolie en lijzaadolie
  • beschikbaar in twee inhoudsversies

Nadelen:

  • moeilijk verkrijgbaar
  • andere manier van applicatie; de olie moet worden aangebracht vanuit de puntjes naar boven
  • waarschijnlijk zul je deze olie niet bij jouw lokale drogisterij kopen
  • plastic verpakking

Onze rating