Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir

Voor wie is Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Haarolie ontworpen?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir is ontworpen om te zorgen voor alle haartypes, ongeacht de lengte, densiteit of kleur. Het product voedt en versterkt het haar van alle vrouwen.

Begin de behandeling vandaag om te leren welke functies en werking de haarolie levert.

Hoe werkt Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Haarolie?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir haarolie heeft een lichte consistentie en daarom wordt het snel opgenomen en plakt het haar niet aanelkaar. De cosmetica versnelt het drogen, levert glans en vergemakkelijkt kammen. Bovendien beschermt de haarolie de natuurlijke kleur van de lokken tegen vervaging en de werking van reinigingsmiddelen. Het reduceert kroezing en staticiteit, disciplineert haar omdat het helpt bij haarstyling. Verder geeft Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir het haar een delicate vanille-aroma.

Wat zit er verborgen in Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir haarolie?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir bevat drie plantaardige ingrediënten. Dit zijn arganolie, lijnzaadolie en cipresolie. Arganolie bevat natuurlijke antioxidanten, welke vrije radicalen neutraliseren, lokken versterken en het uitvallen van het haar vertragen. Lijnzaadolie levert glans aan de lokken. Daarbij maakt het het haar glad en vergemakkelijkt het kammen. Het tweede ingrediënt, cipresolie, reguleert het werk van talgklieren, verzacht irritaties en helpt bij het vechten tegen roos.

Hoe breng je Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir haarolie aan?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir heeft geen applicator. Om die reden is het moeilijk om de precieze dosis van het product te meten. En hoe gebruik je de haarolie? Het goede nieuws is dat de cosmetica kan worden aangebracht op droog en nat haar. Onthoud dat je de olie opwarmt in de handen en verspreid het gelijkmatig over de lengte van het haar. Je kunt ook een extra dosis aanbrengen op de haarpuntjes.

Waar koop je Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir en hoeveel kost het?

Een flesje bevat 100 ml van de cosmetica. De prijs van de haarolie Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir is niet te hoog, vooral als je rekening houdt met het feit dat de cosmetica drie kostbare oliën bevat. Je kunt het product vinden op het internet en in winkels die professionele haarproducten verkopen.

Voordelen:

  • mooie verpakking
  • bevat drie oliën: argan, lijnzaad, cipres
  • verlicht irritaties, neutraliseert vrije radicalen, vertraagt uitvallen van het haar
  • intensieve kleur

Nadelen:

  • de verpakking heeft geen gemakkelijke applicator
  • je kunt het product niet kopen bij reguliere drogisterijen of gemakswinkels
  • de lage prijs suggereert dat de olie is gemaakt van lage kwaliteit stoffen
  • de olie is weinig efficiënt

Onze rating